LÅSPARTNER I STOCKHOLM

Specialister inom lås och säkerhet

Vi utför arbeten inom lås och säkerhet. Vi skräddarsyr en lösning som passar just dig och dina behov. Kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Passersystem och kodlås

Nytt kodlås till kontorsdörren? 100 st kortläsare till ert företag? Kanske eran bostadsrättsförening skall uppgradera sitt porttelefonsystem? Vi hjälper er gärna med allt som rör passersystem!

Dörrautomatik

Vi arbetar med dom flesta leverantörerna. Vi kan även erbjuda er konkurrenskraftiga serviceavtal av era befintliga dörrautomatiker, både slagdörrsautomatiker och skjutdörrsautomatiker. 
Montage eller service, vi hjälper dig. 

Lås & nycklar

Behöver  du nya lås eller komplettera med flera lås, kanske fått nedslag på brandutrymningslås? Vi monterar nödutrymningslås, panikreglar och vi kan även hjälpa er med det systematiska proven av nödutgångar.

Låssystem

Vi byter ut befintliga och monterar nya låssystem.  Vi presenterar olika digitala och mekaniska låssystem och skräddarsyr en helhetslösning som passar erat behov. 

CCTV

Behöver du ett nytt kamerasystem, eller service på ditt befintliga, vi erbjuder kamerasystem ifrån dom flesta större kamera tillverkarna.

Betalsystem för toaletter

Behöver ni uppgradera betalsystemen på befintliga toaletter, eller vill ni bli av med mynthanteringen för toalettbesöken. Vi har alla förekommande lösningar på marknaden, SMS, Swish eller kortbetalningar och så klart mynt om man skulle vilja ha det.

Smarta lås

Vill du också slippa nycklar, vi har många olika lösningar på nyckelfria låssystem. Vi monterar Yale Doorman, Danalock, ID lock, Telkey mm. Som låssmed kan vi även hjälpa er att lösa problem som kan uppstå med dessa lås.
Låspartner-din låssmed Stockholm

Värdeförvaring

Cigarettskåp, deponiskåp, kassaskåp, nyckelskåp vi har ett värdeskåp för alla användningsområden.

Brytskydd

Vi kan hjälpa dig att förstärka ditt inbrottsskydd, vi har tagit fram ett eget inbrottsskydd som faktiskt aldrig någonsin blivit uppbrutet, Alfablock. Kontakta oss så berättar vi mer.

Dimgenerator

Ett av dom mest effektiva inbrottskydden som finns att tillgå på marknaden är dimgeneratorer, vi säljer den mest effektiva dimgeneratorn som finns att tillgå, BANDIT.Larmsystem

Larmsystem och service på befintliga larmsystem. Trådlösa och trådbundna, Vi är polisgodkända larminstallatörer.

Låssystem för hotell & camping

Vi hjälper er med hotellås för 500 dörrar, eller för 10 dörrar på en camping, vi har låssystem, erfarenheten och lösningar för både bemannade och obemannade verksamheter.