Låssmed i Stockholm

Välkommen till Låspartner som är din låssmed i Stockholm!

Vi har välutbildad personal som genomgått gesällprov och mästarprov som låssmed. Som låssmeder arbetar vi med säkerhet, brytskydd och säkra lås, allt för att göra det så svårt som möjligt för tjuvarna att ta sig in.  Vi har även en egen app som förenklar för dig som anlitar oss som din låssmed i Stockholm. Med appen kan du

  • beställa servicearbeten

  • få offerter

  • göra notiser om vilka du lämnar nycklar till

  • framför allt märka upp dina dörrar med vårt EASYsec-system

Det underlättar om vi ska uppgradera låssystemet hemma hos dig. Om ert företag behöver nytt låssystem till er arbetsplats, såsom kontor eller industri där ni behöver särskilda och säkra lås kan vi komma ut och montera lås för er som önskar digitala nyckelsystem och som behöver hantera nycklar för många personer samtidigt. Att någon tappar en nyckel kan kännas riskabelt. Med våra digitala låssystem kan ni snabbt hantera koder och tillgång.

Få hjälp av låssmed i Stockholm

Har du låst ute dig någon gång? Då vet du att den enda hjälp som du kan få, är att vi kommer ut och låser upp dörren åt dig.  Vi byter lås om du har tappat nyckeln hem, till kontoret eller arbetsplatsen. Att veta att nycklar är på vift skapar en väldig känsla av oro. Att byta lås är oftast enda sättet att känna sig trygg igen.

Och är det så att du inte längre vill ha nyckellås, utan ett annat slags lås, kan vi hjälpa dig med det. Numera vill de flesta ha lås med kod för att inte riskera att tappa bort nycklar, att barnen inte ska komma in för att de glömt nyckeln eller riskerar på annat sätt att bli utelåsta.

Ta del av vårt Vaka passersystem

Vi finns i Stockholm både  för privatpersoner som vill få uppgraderat låssystem och för företag som behöver lås- eller passersystem för en stor personalgrupp, där säkerheten är allra viktigast. I så fall kan vi installera vårt Vaka passersystem som innebär att ni blir nyckelfria samtidigt som passersystemet skyddar alla delar av fastigheten. Vaka passersystem låses upp med hjälp av brickor eller ett passerkort. Skulle ett passerkort eller bricka komma bort, kan ni snabbt spärra den online och sedan aktivera ett nytt passerkort (eller bricka) och sköta allt via en app som ni enkelt kan hantera i mobilen. Mer praktiskt än så kan det knappast bli.

Andra låssystem som vi kan hjälpa till med att montera är Yale Doorman, Danalock, ID lock med flera. Vi monterar flera låssystem utan nycklar på arbetsplatser, kontor och industrier. Där är säkra lås A och O, ofta har man en stor personal och behöver därför säkra lås, och vill minimera risken att nycklar kommer på vift. Med våra passersystem och digitala nycklar, kan du hålla reda på hundratals brickor eller kort genom våra digitala system. Vi visar hur allt går till samt installerar och monterar lås och passersystem för er som behöver uppgradera era lås.

Ta kontakt med oss, så får du hjälp av låssmed i Stockholm!