Passersystem i Stockholm

Välkommen till Låspartner som erbjuder passersystem i Stockholm för alla boende i flerbostadshus och som behöver enkel passering!

Vårt passersystem lämpar sig också för kontorspersonal, inom handeln, för industrier och offentliga lokaler erbjuder våra passersystem trygghet och säkerhet. Våra passersystem; Vaka är ett drifts- och framtidssäkert låssystem. I Stockholm arbetar vi på Låspartner för er säkerhet. Våra passersystem passar bra till alla slags dörrar i kontor, industrier, företag och flerfamiljshus. Vi hjälper er med allt som rör ert nya passersystem, såsom projektering, installation, drift och underhåll. Med vårt enkla passersystem behöver ni bara ett kodlås som alla kan känna till utan att riskera säkerheten.

Få passersystem i Stockholm

Våra Vaka passersystem innebär att ni är nyckelfria samtidigt som passersystemet skyddar alla delar av fastigheten. Med vårt passersystem kan ni fritt passera antingen med brickor eller passerkort. Skulle ett passerkort eller bricka komma bort, kan ni snabbt spärra den online och sedan aktivera ett nytt passerkort (eller bricka) och sköta allt via en app som ni enkelt kan hantera i mobilen.

Ett passersystem har många funktioner som är väldigt användbara för er som behöver skydda ert kontor, lokal, industri eller flerfamiljshus på ett säkert sätt som är inbrottsskyddat och tryggt. Vaka passersystem låter er bestämma vilka egenskaper era passerkort ska ha. Till exempel kan ni tillåta ett passerkort ha tillgång till och öppna samtliga dörrar, eller endast någon personaldörrar, in till personaltoaletter, källare, tvättstuga eller sophus. Med vårt passersystemet kan ni också, om det behövs, kontrollera vem som går in genom porten och dörrarna och vid vilken tidpunkt som de passerar. På så sätt behåller ni full kontroll över vem som går in och ut ur era lokaler, industrier och kontor. 

Enkel hantering med passersystemet

Ni som köper vårt passersystem får även tillgång till vår support och till viktig installation och service av passersystemet. 

Så går en installation till:

  1. Ta kontakt med oss och berätta vad ni behöver och vilken slags byggnad det är.

  2. Vi kommer ut på ett platsbesök och vi går igenom ert säkerhetsbehov och vilka produkter som ni är intresserade av.

  3. När ni har bestämt er för ett passande passersystem kommer vi ut och installerar det åt er.

  4. Ni implementerar program och applikation på er dator eller mobil.

  5. Ni ger alla som är behöriga för in- och utpassering, varsitt passerkort, som ni har uppdaterat via programmet på er dator eller mobil. Sedan är allt klart för en säker och trygg användning av passersystemet i Stockholm.

  6. Med vårt serviceavtal så kommer vi ut och hjälper er om något skulle hända, eller om ni behöver någon annan service. Då kommer vi ut så snart som ni behöver hjälp.

Ta kontakt med oss, så kan vi berätta mer om hur passersystemet fungerar!