Affärsvision för Låspartner

Låspartner grundades år 2015 och har sedan dess växt tillsammans med våra kunder över hela Sverige. Företaget består för tillfället av fem certifierade medarbetare. Vi vill vara den mest kunniga aktören inom lås- och säkerhetsbranschen. Vår ambition är att erbjuda förstklassiga och certifierade tjänster kopplade till våra produkter som markant förbättrar din säkerhet och trygghet. Det lyckas vi med genom att:

 • Analysera behov

  Säkerhetsbehov i förhållande till förutsättningar måste först undersökas på plats. Sedan erbjuder vi lämpliga lösningar som uppfyller just de krav som behöver uppfyllas utifrån olika säkerhetsaspekter och klassificeringar.

 • Använda den senaste tekniken

  Vi håller oss ständigt uppdaterade med de senaste innovationerna inom lås- och säkerhetsteknik för att garantera att du får tillgång till de mest avancerade och pålitliga produkterna som finns att tillgå på marknaden.

 • Leverera snabb och pålitlig service

  Vi vet hur viktigt det är att känna sig trygg, och därför är vi alltid redo att ge dig snabb och pålitlig service, oavsett om det handlar om en akut låsöppning eller en planerad installation.

 • Fortbildning

  Våra medarbetare genomgår regelbundet utbildningar och certifieringsprogram för att upprätthålla och förfina sina färdigheter, så att du kan vara säker på att få hjälp av experter som är de bäst lämpade inom sitt område.

 • Bygga långsiktiga affärsrelationer

  Vi strävar efter att skapa och upprätthålla långsiktiga relationer med våra kunder genom att erbjuda enastående kundservice och vara din pålitliga partner i alla säkerhetsfrågor. Genom att kombinera dessa faktorer hoppas vi kunna säkerställa att dina säkerhetsbehov är tillgodosedda på bästa möjliga sätt, vilket ger dig trygghet och sinnesro.

 • Vi är certifierade med stor samlad erfarenhet

  Vi sätter stor yrkesstolthet i vår kompetens och våra olika certifieringar. Med gesäll och mästarbrev samt flera specialistutbildningar inom lås och säkerhet, garanterar vi ett arbete av högsta kvalitet. Du kan lita på att de säkerhetslösningar som är installerade och underhållna av oss, är i enlighet högsta tänkbara branschstandard. 

 • Lokalt förankrande och tillgängliga

  Vår butik på Lilla Essingen i centrala Stockholm, är en central punkt där vi startar vår dag, och där du kan köpa lås och tillbehör, kopiera nycklar, beställa tjänster, få offerter eller bara rådgivning. Kom förbi under våra ordinarie öppettider och träffa oss. Vi är övertygade om att vi snabbt och effektivt kan hjälpa dig att få en överblick över alla dina säkerhetsbehov.

 • Vår vision

  Vi strävar efter att bli det självklara valet inom lås- och säkerhetslösningar i hela Sverige. Genom kontinuerlig utbildning och ett starkt kundfokus, siktar vi på att skapa långsiktiga relationer och trygga miljöer. Vi vill att du, oavsett om du är en privatperson eller representerar ett företag, ska känna dig säker och skyddad.

  Välkommen till oss på Låspartner!