Låssystem i Stockholm

Vill ni slippa hålla reda på nycklar? Hur många gånger har man inte stått utanför och insett att man har glömt nycklarna hemma, eller inte hittar dem helt enkelt? Med våra smarta låssystem i Stockholm slipper ni glömma dem hemma. Barn har lätt för att tappa nycklar, de leker och glömmer bort viktiga saker. 

Har ni skaffat smarta låssystem i Stockholm slipper ni också leta efter nycklarna när det är dags att gå hemifrån. Låspartner erbjuder låssystem för Yale Doorman, Danalock, ID Lock och Telkey och många fler låssystem i Stockholm.

Säkra låssystem i Stockholm

Med våra säkra låssystem i Stockholm behöver ni inte oroa er över att elen ska gå, eller för elavbrott. Våra låssystem går på egna batterier och precis som med dörrklockan, ger de ifrån sig ljud som visar på att ni behöver byta batterierna i dem. Våra låssystem gör det enkelt att komma in med hjälp av en kod. På så sätt behöver man inga nycklar, och det bästa av allt är dörren låses automatiskt efter att man har passerat in eller ut genom dörren. På så sätt behöver man heller inte komma ihåg att låsa dörren. Många boende kan känna sig otrygga att inte ha en låst sin dörr till sin bostad. Våra låssystem i Stockholm, är säkra, låses automatiskt så att de boende inte behöver oroa sig över att komma ihåg att låsa dörren till sin bostad.

Låspartnerts låssystem passar också alla kontor och företag som vill kunna skydda sin lokal. På kontor förvaras många gånger flera datorer och mobiler, som alla är stöldbegärliga. Med våra säkra låssystem behöver ni inte oroa er över att det inte är låst, eller att obehöriga kommer in eller att tjuvar kan ta sig in genom dörren. Skulle någon obehörig få tag i koden in till kontoret eller företaget så behöver ni inte oroa er över det heller. Det går snabbt att byta koden, och sedan bara ge ut koden till dem som ska ta sig in på kontoret och företaget.

Låspartner erbjuder låssystem med service

Vi har flertalet säkra låssystem som passar just er verksamhet, eller bostad. När ni önskar säkra er bostad eller lokal så kommer vi ut och installerar trygga och säkra låssystem och ger alla som ska ha det, tillgång till koden som öppnar låssystemet. Vi kan även teckna konkurrenskraftiga serviceavtal för om något skulle – mot förmodan –  hända med låssystemet, att det hakar upp sig eller inte fungerar som det ska, så kommer vi ut och hjälper er med det. Med vårt serviceavtal låser vi upp alla dörrar som inte fungerar och servar dörrarna och låssystemet. 

Vi arbetar med säkerhet och erbjuder smarta lås med våra låssystem, passersystem, dörrautomatik, brytskydd, CCTV, betalsystem för dörrar, larmsystem och värdeförvaring, med mera. Att ha ett säkert kontor eller hem är väldigt viktigt! Låspartner säkerställer så att ni kan känna er trygga och säkra med vårt låssystem i Stockholm.

Ta kontakt med oss så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa er i ert hem eller på ert kontor så att ni ska vara trygga och säkra!