Dörrautomatik i Stockholm

Behöver ni en fin dörrautomatik i Stockholm? Om ni har funderat på att installera en effektiv dörrautomatik för ert kontor, industri, företag eller flerfamiljshus i Stockholm – anlita oss på Låspartner! Vi erbjuder montage och service för dörrautomatik i Stockholm. På de allra flesta dörrar går det alldeles utmärkt att installera en dörrautomatik. Vi kan erbjuda både slagsdörrsautomatik och skjutdörrsautomatik. 

Skulle ni behöva service för er dörrautomatik så erbjuder vi avtal så att ni får den hjälp som ni behöver, till exempel om ni redan har dörrautomatik på era dörrar och har ett pågående serviceavtal så kan vi ta över ert befintliga serviceavtal. Låspartner erbjuder alltid konkurrenskraftiga priser på dörrautomatik i Stockholm samt på serviceavtal på dörrautomatiken.

Hur fungerar dörrautomatik ?

En dörrautomatik innebär att dörrarna öppnas och stängs automatiskt. När det kommer till slagsdörrautomatik och skjutdörrsautomatik, innebär det på liknande sätt som med annan dörrautomatik, att de öppnas och stängs automatiskt. Det innebär en mycket mer bekväm in- och utpassering. Särskilt bra är detta om man har händerna fulla, eller skjuter på en tung pirra, vagn eller på annat sätt inte har händerna fria att öppna slagsdörrarna eller skjutdörrarna. Det går att få dörrautomatik på både enkla dörrar (endast 1 dörr) och på dubbla dörrar (2 eller 3 dörrar). 

Dörrautomatiken kan installeras både inom- och utomhus och kan byggas med rörelsesensor, armbågskontakt, med fjärrkontroll eller med ett passersystem. I butiker, restauranger och hotell är det viktigt att ha dörrautomatik i entrédörrar för en bekväm in- och utpassering. Det ska alltid vara lätt att gå in i en butik, restaurang eller hotell, men även på entrédörrar till företag, sjukhus eller industrier kan det vara bra att ha en dörrautomatik som gör in- och utgången bekväm och snabb.

Med tanke på att vi ska spara på inomhusvärmen i våra lokaler och industrier så är dörrautomatiken allt viktigare att få. Genom att ha en dörrautomatik i Stockholm  i lokalerna så sparar vi på inomhusvärmen och håller kylan borta. Det är lätt hänt att man passerar in i en lokal och glömmer att stänga dörren bakom sig. Så för alla som vill spara på inomhusvärmen men som samtidigt vill välkomna nya gäster och kunder, så är en dörrautomatik bra och viktig.

Om oss på Låsparter 

Låspartner arbetar med all slags skydd mot inbrott och även med säkra passersystem. Vi gör butiker, hotell, restauranger, industrier och kontor säkra och trygga. Förutom dörrautomatik i Stockholm arbetar vi även med brytskydd på dörrar, smarta lås, CCTV, betalsystem för öppning av dörrar, larm och värdeförvaring, med mera. Vi arbetar helt enkelt för att alla dörrar ska vara så säkra och trygga som möjligt. 

Kontakta oss  så snart som ni behöver skydda er verksamhet, kontor, industrier, butiker, restauranger eller flerfamiljshus. Vi är experter på att göra byggnader så säkra det bara går!